Geen cao?
Personeelszaken toch perfect geregeld.

  •  Uniformiteit in arbeidscontracten

    Ook zonder CAO is het belangrijk om uniformiteit te brengen bij de juiste functie-inschaling en toepassing van de arbeidsvoorwaarden. Duidelijkheid vooraf voorkomt gedoe en discussies achteraf.

  •  Verklein de kwetsbaarheid van je organisatie

    Continuïteit hangt direct samen met de kwaliteit van personeelszaken. Goede medewerkers zorgen voor klantenbinding en omzet. En daarmee marge. Ze kennen je branche, de producten en de klanten op hun duimpje. Die wil je niet kwijt door ziekte of verzuim en zeker niet door vroegtijdig vertrek.

  •  Ontwikkel het potentieel van je medewerkers

    Je medewerkers zorgen voor de echte (groot)handel. Wij helpen je om het potentieel binnen de organisatie te behouden en verder te ontwikkelen. Zo blijven ze geboeid.

Direct hulp nodig?

Wij bellen je snel terug.
Vrijblijvend en kosteloos.

HR advies voor groothandels

Personeelszaken in de beste handen. Bij professionals die jouw branche, regio en cao perfect kennen. We besparen je onnodige kosten en creëren direct volledig comfort. Op locatie of juist uitbesteed, maar altijd op maat. Voor MKB en kleinbedrijf in de groothandels branche. Voor de beste match en optimaal begrip doen we de zaak altijd op directieniveau. Wij ondersteunen je op alle personeelszaken & HR taken of nemen deze, indien gewenst, –tijdelijk- geheel van je over. Zodat werknemers èn werkgevers op een professionele en plezierige manier met elkaar kunnen samenwerken. En jij als ondernemer in alle rust bezig kunt zijn met je vak. Ieder zijn vak. Personeelszaken en HR het onze.
Lees meer over de voordelen van een HRM advies voor groothandels

Groothandels over ons HRM advies

PSN verzorgt voor ons de complete Payroll. Zo hoeven wij geen tijd te besteden aan personeelsdossiers, arbeidsovereenkomsten en loonadministratie. We kunnen rekenen op correcte verwerking of vlotte aanpassingen voor onze medewerkers. Wij hebben al jaren prettig contact met elkaar en zijn blij met de persoonlijke en flexibele dienstverlening van PSN.

Ina van Nispen, Directeur Vakpersoneel Bouw

Onze ervaringen als zelfstandige fabrikant met de HR dienstverlening van PSN en Renout Martens zijn heel goed. Ze ontzorgen ons bij alle reguliere personeelszaken en ondersteunen het MT met concrete adviezen op HR gebied. De uitvoering van loon –en personeelsadministratie, verzuimbegeleiding en uitwerken van duurzame inzetbaarheid hebben we met PSN goed in de grip. Daarnaast goed bereikbaar en flexibel in hun dienstverlening.

Armand Stuy, Directeur Anker Stuy Verven

Voor mij is PSN de achterwacht voor personeelsaangelegenheden. Ze begeleiden bijvoorbeeld de beëindiging van een dienstverband en stellen dan snel de juiste overeenkomsten op. Soms schakel ik ze in bij de Werving & Selectie van een nieuwe medewerker. Ook kan ik bij hen terecht voor arbeidsrechtelijke vragen. Ik ben wel tevreden, ook omdat de kosten zeer redelijk te noemen zijn.

Peter Hansen, Directeur Floragran BV
-->

Hoe werken we dan samen?

Het belangrijkste is dat we direct voor je aan de slag gaan. Aandacht waar nodig, dossiers op orde, check op toepasselijke cao’s en de eventuele risico’s goed in beeld. Elke opdracht beginnen we met de PSN Martens HR Scan. Gemiddeld zijn we 2 dagen op locatie om een goede dwarsdoorsnede te maken van alles wat er op HR en personeelsgebied aan de hand is. In een helder rapport vertellen we je waar direct aandacht nodig is, geven we gericht advies en kom je niet voor onverwachte verrassingen te staan.

De PSN Martens HR Scan kan ook worden afgenomen om in eerste instantie inzicht te krijgen in de risico’s die je loopt op HR gebied. Afhankelijk van de uitkomst en je wensen kunnen we desgewenst dienstverlening op maat aanbieden. Of je blijft zelf aan de bal. Aan jou de keuze.

Ervaren HR adviseurs

Renout Martens

Partner