Wakker liggen van je personeel?
Wij zorgen voor nachtrust.

  •  Arbeidsrelatie onder controle!

    De Bouw-CAO is één van de meest uitgebreide en complexe CAO’s in de markt. Wij zorgen voor goede aansluiting met uw personeelsbestand. Uw bedrijf blijft voldoen aan alle CAO-, wet- en regelgeving.

  •  Duurzaam inzetbare medewerkers?

    Door uw personeelsplanning af te stemmen op de ontwikkeling en inzetbaarheid van medewerkers zorgen we voor een leeftijdsfasebewust personeelsbeleid. Een gezonde mix van oudere betrokken medewerkers, gemotiveerde vakspecialisten en een enthousiaste jongere groep, zorgt voor behoud van kennis en een slagvaardig team.

  •  Verzuim goed beheersbaar

    Verzuim verstoort de planning en drukt de marge. Wij zorgen voor goede opvolging en werken aan een team van gezonde, betrokken medewerkers.

Direct hulp nodig?

Wij bellen je snel terug.
Vrijblijvend en kosteloos.

HR advies voor bouwbedrijven

Personeelszaken in de beste handen. Bij professionals die jouw branche, regio en cao perfect kennen. We besparen je onnodige kosten en creëren direct volledig comfort. Op locatie of juist uitbesteed, maar altijd op maat. Voor MKB en kleinbedrijf in de Bouw. Voor de beste match en optimaal begrip doen we de zaak altijd op directieniveau. Wij ondersteunen bij alle personeelszaken & HR taken of nemen deze, indien gewenst, –tijdelijk- geheel van je over. Zodat werknemers én werkgevers op een professionele en plezierige manier met elkaar kunnen samenwerken. En u als ondernemer in alle rust bezig kunt zijn met uw vak. Ieder zijn vak. Personeelszaken en HR het onze.
Lees meer over de voordelen van HRM advies voor bouwbedrijven

Bouwbedrijven over ons HRM advies

PSN verzorgt voor ons de complete Payroll. Zo hoeven wij geen tijd te besteden aan personeelsdossiers, arbeidsovereenkomsten en loonadministratie. We kunnen rekenen op correcte verwerking of vlotte aanpassingen voor onze medewerkers. Wij hebben al jaren prettig contact met elkaar en zijn blij met de persoonlijke en flexibele dienstverlening van PSN.

Ina van Nispen, Directeur Vakpersoneel Bouw

Onze ervaringen als zelfstandige fabrikant met de HR dienstverlening van PSN en Renout Martens zijn heel goed. Ze ontzorgen ons bij alle reguliere personeelszaken en ondersteunen het MT met concrete adviezen op HR gebied. De uitvoering van loon –en personeelsadministratie, verzuimbegeleiding en uitwerken van duurzame inzetbaarheid hebben we met PSN goed in de grip. Daarnaast goed bereikbaar en flexibel in hun dienstverlening.

Armand Stuy, Directeur Anker Stuy Verven

Voor mij is PSN de achterwacht voor personeelsaangelegenheden. Ze begeleiden bijvoorbeeld de beëindiging van een dienstverband en stellen dan snel de juiste overeenkomsten op. Soms schakel ik ze in bij de Werving & Selectie van een nieuwe medewerker. Ook kan ik bij hen terecht voor arbeidsrechtelijke vragen. Ik ben wel tevreden, ook omdat de kosten zeer redelijk te noemen zijn.

Peter Hansen, Directeur Floragran BV

De voordelen van HRM advies voor bouwbedrijven

 HR en personeelszaken 100% geregeld

Wij zorgen ervoor dat je geen energie meer kwijt bent aan het maken van arbeidscontracten. Bovendien leggen we personeelsdossiers aan en zorgen we voor een goede afhandeling als de dienstbetrekking eindigt.

 Lagere werkgeversrisico's

PSN Martens brengt de werkgeversrisico's die je loopt nauwkeurig in kaart via een HR scan. Op basis daarvan ondernemen we actie om de werkgeversrisico's te verlagen en beheersbaar te maken.

 Professionalisering verlaagt kosten

Als er aandacht besteed wordt aan het ontwikkelen en functioneren van medewerkers, er goed grip op verzuim is, en de Bouw CAO juist wordt toegepast zorgt dit voor vlekkeloos georganiseerde personeelszaken. En dat bespaart veel tijd en geld.

 Bespaar door de juiste mensen in te zetten

PSN Martens maakt samen met jou een bespaarplan. Hierin geven we inzicht in hoe je kunt besparen op de personeelskosten en onnodige kosten vermijdt.

Hoe werken we dan samen?

Het belangrijkste is dat we direct voor je aan de slag gaan. Aandacht waar nodig, dossiers op orde, check op toepasselijke cao’s en de eventuele risico’s goed in beeld. Elke opdracht beginnen we met de PSN Martens HR Scan. Gemiddeld zijn we 2 dagen op locatie om een goede dwarsdoorsnede te maken van alles wat er op HR en personeelsgebied aan de hand is. In een helder rapport vertellen we je waar direct aandacht nodig is, geven we gericht advies en kom je niet voor onverwachte verrassingen te staan.

De PSN Martens HR Scan kan ook worden afgenomen om in eerste instantie inzicht te krijgen in de risico’s die je loopt op HR gebied. Afhankelijk van de uitkomst en je wensen kunnen we desgewenst dienstverlening op maat aanbieden. Of je blijft zelf aan de bal. Aan jou de keuze.

Ervaren HR adviseurs

Renout Martens

Partner